Groepswandeling

Vanaf 16 weken mag de hond mee in de groepswandeling bij DemZu Hondenuitlaatservice.
Iedere hond, groot of klein, is welkom. Voorwaarden is wel dat de hond los mee kan en sociaal is naar mensen en andere honden.

Intakegesprek:

Wanneer je interesse hebt om gebruik te maken van de diensten van DemZu Hondenuitlaatservice, zal er eerst een vrijblijvende intakegesprek plaatsvinden.
Tijdens dit korte gesprek van ongeveer 15 min. kan ik kennismaken met zowel de eigenaar als de hond en zullen we de wensen en behoefte bespreken.
Vervolgens maak ik samen met de eigenaar een korte wandeling van ongeveer 30 min. met de hond om deze wat beter te leren kennen, om een inschatting te maken in welke groep de hond het beste zal passen.
Wanneer alles is besproken gaan we over op het invullen van de overeenkomst.

Proefwandeling:

Na het intakegesprek zal er een afspraak gemaakt worden voor een proefwandeling. Wanneer dit goed gaat, wordt de hond definitief een uitlaathondje van DemZu!

De groepswandeling:

Voor de groepswandeling wordt de hond thuis opgehaald met een professionele en veilige bus, waarbij elke hond een eigen autobench heeft.
Hierna wordt er naar een uitlaatplek gereden waar de honden een uur lang lekker kunnen spelen en hun energie kwijt kunnen.
Vervolgens worden de honden moe en voldaan weer thuisgebracht.
Zijn de honden vies geworden of heeft het geregend? Dan worden ze afgespoeld en handdoekdroog gemaakt en krijgen zij eventueel een badjas aan.