fbpx

Demzu Hondenuitlaatservice

Op de uitkijk

Demzu hondenuitlaatservice staat voor u klaar. Ben u aan het werk, een dagje weg of een andere reden waarom de hond niet uitgelaten kan worden?

Dan biedt DemZu Hondenuitlaatservice de oplossing!
Graag kom ik de hond thuis ophalen, om vervolgens een leuke wandeling te maken met soortgenootjes waar ze lekker mee kunnen spelen en snuffelen.
Ik zorg ervoor dat er zowel aan de fysieke als de mentale behoefte voldaan wordt, waardoor ik de hond weer heerlijk moe en voldaan thuis kan brengen.

Wilt u liever niet dat uw hond meegaat in de groep of heeft u nog een jonge pup?
Dan kunnen wij uw hond ook laten genieten van een heerlijke individuele wandeling!

Uw hond gaat mee met een gediplomeerd uitlaatservice met maximaal 5 andere soortgenootjes.
Door de groep klein te houden, houden wij overzicht op alle honden en kunnen we narigheid voorkomen.
Verder stemmen wij de groepen goed op elkaar af, waardoor plezier en voldoening gegarandeerd is!

Kortom, voor de leukste wandelingen in Den Haag en omgeving moet u bij DemZu Hondenuitlaatservice zijn.

Wij halen honden op in de volgende wijken en plaatsen:
* Escamp (Den Haag)
* Loosduinen (Den Haag)
* Kijkduin (Den Haag)
* Ockenburgh (Den Haag)
* Naaldwijk
* Honselerdijk
* Poeldijk
* Monster

Mocht u in een andere wijk of plaats wonen, neem dan even contact met ons op.

hond ligt

 

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem dan contact met ons op via onderstaande knop

Groepswandeling

groepsfoto Jack

Vanaf 16 weken is uw hond van harte welkom om mee te gaan met de groepswandeling bij DemZu Hondenuitlaatservice.
Uiteraard zal er aangepaste wandelingen plaatsvinden voor de jongere honden. Het voordeel van zo jong al mee gaan met de groep, is dat er gedrag wordt overgenomen van de volwassen honden.

Iedere hond, groot of klein, is welkom. Voorwaarden is wel dat de hond los mee kan en sociaal is naar mensen en andere honden.

 

Kennismakingsgesprek

Wanneer u interesse heeft in de groepswandeling, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden.
Tijdens dit korte gesprek van ongeveer 15 min. kan ik kennismaken met zowel u als uw hond en zullen we de wensen en behoefte bespreken.
Vervolgens maken wij samen een korte wandeling van ongeveer 15 min. met de hond om een inschatting te maken welke groep het beste bij uw hond past.
Wanneer alles is besproken gaan we over op het invullen van de overeenkomst en het maken van een afspraak voor de proefwandeling.

ALGEMENE VOORWAARDEN - HONDENSCHOOL DEMZU

Proefwandeling

Na het kennismakingsgesprek zal er een afspraak gemaakt worden voor een proefwandeling.
De proefwandeling kan eerst bestaan uit een individuele wandeling om uw hond nog wat beter te leren of een groepswandeling in een klein groep. Wanneer dit goed gaat, wordt de hond definitief een uitlaathondje van DemZu!

De groepswandeling

De groepswandeling bestaat uit een roedel van maximaal 6 honden. Uw hond wordt thuis opgehaald met een professionele en veilige bus, waarbij alle honden in een eigen autobench vervoerd worden.

Wanneer de honden zijn opgehaald gaan wij naar een losloopgebied. Dit kan het bos zijn, het strand, een meer, een groot veld. Hier mogen de honden een uur heerlijk spelen, snuffelen, ravotten, zwemmen, waar ze maar zin in hebben!

Vervolgens worden de honden moe en voldaan weer thuisgebracht.

Zijn de honden vies geworden of heeft het geregend? Dan worden ze afgespoeld en handdoekdroog gemaakt en krijgen zij eventueel een badjas aan.

Groepsfoto (2)

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem dan contact met ons op via onderstaande knop

Individuele wandeling

Jambone

Kan uw hond om wat voor reden dan ook niet mee in de roedel of is de voorkeur dat hij individueel wordt uitgelaten? Dan is dit natuurlijk mogelijk bij DemZu Hondenuitlaatservice!

Ook wanneer uw hond loops is of ziek, is dit een goede uitkomst.

Individuele wandeling:

Tijdens de individuele wandeling wordt de hond thuis opgehaald en zal deze in de buurt worden uitgelaten voor 30 minuten. Wanneer er een losloopgebied in de buurt is en de hond mag los, zal daar ook gelopen worden, zodat de hond lekker zijn energie kwijt kan!
Dan wordt de hond weer thuis gebracht
Is de hond vies geworden of heeft het geregend? Dan wordt de hond afgespoeld en handdoekdroog gemaakt en krijgt hij eventueel een badjas aan

Kennismakingsgesprek

Wanneer u interesse heeft in de individuele wandeling, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden.
Tijdens dit korte gesprek van ongeveer 15 min. kan ik kennismaken met zowel u als uw hond en zullen we de wensen en behoefte bespreken.

Wanneer alles is besproken gaan we over op het invullen van de overeenkomst en mag uw hond gelijk mee met DemZu Hondenuitlaatservice.

HONDENSCHOOL - HONDENSCHOOL DEMZU

De wandeling

De individuele wandeling vindt plaats bij u in de buurt. Hierdoor zal er geen gebruik gemaakt worden van de bus, wat ideaal is voor honden die niet van autorijden houden.

De wandeling duurt circa 30 minuten. Wanneer er een losloopgebied in de buurt is en uw hond mag loslopen, zullen wij daar lekker gaan spelen en ravotten. Mocht dit niet het geval zijn, is dat zeker niet erg. Wij zullen ervoor zorgen dat uw hond moe en voldaan thuis wordt gebracht.

Is uw hond vies geworden of heeft het geregend? Dan worden ze afgespoeld en handdoekdroog gemaakt en krijgen zij eventueel een badjas aan.

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek?
Neem dan contact met ons op via onderstaande knop